Det med stort

Hos NicksFotogrej er der intet skrevet med småt.
Men du kender os måske ikke, og derfor opfordrer vi dig til at læse denne side igennem, så du ved, hvad du kan forvente og hvordan vi prøver at gøre dig tilfreds.

Salgs- og leveringsbetingelser - samt persondatapolitik

1. Forbehold
Der tages forbehold for skrivefejl, forkerte priser samt for udgåede eller udsolgte varer og ændrede told- moms- og fragtsatser samt afgifter.
Hvis noget er trykt på emballage, i manualer eller lignende, som ikke er skrevet af NicksFotogrej/Promark, gælder det ikke.

2. Lagring af kundeoplysninger og cookies
Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet.

Brug af cookies
Ifølge ny lov med virkning fra den 14/12-2011 er det et krav, at en kunde på en hjemmeside er bekendt med hjemmesidens brug af cookies. Denne hjemmeside gør brug af cookies forskellige steder:

I indkøbskurven.
Alle varer, som du lægger i indkøbskurven gemmes i en cookie på dit udstyr. På den måde kan du altid vende tilbage til vores side, og fortsætte dine indkøb.
Når du gennemfører en ordre, slettes Indkøbskurven, og dermed også din cookie for denne.
Hvis du ikke gennemfører en ordre, uddør cookien automatisk efter 72 timer. Hvis du vender tilbage inden udløbet af de 72 timer, starter en ny 72-timers periode. Det vil sige, at hvis du efterlader varer i indkøbskurven, bliver disse oplysninger automatisk slettet efter 72 timer, såfremt du ikke vender tilbage og gennemfører ordren eller ændrer indholdet af indkøbskurven, inden udløbet af de 72 timer.

Din konto
Når du logger ind på din konto, lægges login i en cookie. Det er derfor vigtigt, at du altid logger af din konto, før du forlader siden.
Alle data, der gemmes i en cookie, er kun for at kunne gøre din brug af hjemmesiden nemmere. Det er kun hjemmesiden, der læser indholdet af cookien, og således er der ikke mennesker, der kan læse eller udtrække data fra cookien.

3. Betaling
Du skal betale for varen med Dankort, kreditkort (Mastercard og American Express), debetkort (Mastercard Debet, VISA Electron og Maestro), eller ved bankoverførsel. Ved bankoverførsel kan vi først pakke din ordre og sende den, når beløbet er synligt på vores konto - typisk 1 - 2 bankdage efter du overfører beløbet. Husk at anføre ordrenummer eller dit navn, så vi ved, hvem der har indbetalt pengene. Gebyret for brug af betalingskort betaler vi, så det skal du ikke selv betale. Betaling via betalingskort betyder, at beløbet først trækkes, når vi afsender varen - eller du henter den hos os.
OBS: Vi modtager *IKKE* kontant betaling.

4. Priser
Alle priser er enkeltstykspriser og angivet i danske kroner (DKK) inkl. 25 % moms ab vort lager.

5. Forsendelsesomkostninger
Forsendelsesomkostningerne dækker ekspedition, pakning og porto. Vi bruger som udgangspunkt GLS til nærmeste Pakkeshop - eller din erhvervsadresse.
Pakkeshoppen vælges automatisk ud fra den leveringsadresse, som du indtaster ved bestillingen.
En ordre koster kr. 49,- at få tilsendt.
Den samlede fragtomkostning vil hele tiden fremgå af indkøbskurven og oversigtssiden ved Kassen.
OBS: Vi sender desværre ikke til Grønland og andre destinationer, der ikke er indenfor det almindelige fragt-rutenet i Danmark. 
 
Bemærk venligst, at visse helt små varer kan blive sendt med PostNord som alm. brevpost. Dette er for at de kan leveres direkte til dig i stedet for til en GLS Pakkeshop. Det KAN betyde op til en uges fragttid.

6. Elektronisk faktura
Kontakt os for EAN-faktura.

7. Levering
Leveringstiden er normalt 1 - 2 hverdage for ekspedition. Hertil kommer typisk én hverdag som fragtføreren bruger til transporten. 

8. Fortrydelse og returnering
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på postordre (fjernsalg), regnet fra den dag du modtager pakken. Du kan vælge at afvise pakken eller at sende den retur. Vi modtager ikke forsendelser som sendes på modtagerens regning, men ring eller skriv og aftal hvordan du returnerer, så går det nemmere. Du har 14 dage til at give os besked om returneringen. Har du afleveret pakken til fragtføreren senest 14 dage efter du gav besked, regnes det for rettidig returnering. Kan du ikke nå det, så ring eller skriv, så finder vi ud af det sammen. Er varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den, returnerer vi den fulde betaling (inkl. fragtomkostninger) til en konto efter dine anvisninger eller retur på det betalingskort du brugte, da du betalte for ordren. Husk gerne at vedlægge kopi af fakturaen og at beskrive, hvorfor du sender varen retur. Det er ikke et krav, men det gør det hele meget nemmere og sikrer mod misforståelser. Erhvervskunder har som udgangspunkt ikke returret.

9. Reklamation
Der ydes 2 års reklamationsret jf. købeloven for privatkunder og 1 år for handelskøb (erhvervskunder). Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter at du har konstateret en evt. fejl eller mangel. Ring eller skriv til os, så vi sammen kan løse en evt. udfordring. OBS: Der er også garanti på modelpærer: går den i stykker inden 2 år fra købsdato, bytter vi den uden omkostninger for dig.

10. Beskadiget forsendelse
Er pakken skadet, når du modtager den, kan du enten nægte at modtage den eller modtage den og reklamere til os snarest herefter. Så finder vi sammen ud af at løse situationen til din fulde tilfredshed.

11. PERSONDATAPOLITIK
Når du benytter NicksFotogrej.dk accepterer du samtidig, at vi opbevarer og behandler dine oplysninger i henhold til nedenstående politik.
Dataansvarlig: Se stamdata nederst på denne side.
Databehandler: Website og tilhørende database opbevares i en sikkert serversetup med krypterede data af TD-K A/S.
Databehandler: Ordre- og faktureringsoplysninger opbevares i en krypteret database af Visma E-conomic A/S.
Databehandler: Mailadresser gemmes i en krypteret database til brug for udsendelse af nyhedsmails via MailChimp.
Skriv til os, hvis du har brug for kopi af databehandleraftalerne.

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvordan NicksFotogrej indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via hjemmesiden www.nicksfotogrej.dk.
Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at NicksFotogrej behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

NicksFotogrej er dataansvarlig for dine afgivne personoplysninger og al henvendelse som spørgsmål eller bemærkninger til denne personalepolitik, eller hvis du vil gøre brug af dine rettigheder som ses under afsnittet rettigheder, kan ske til info@nicksfotogrej.dk.

Hvad er persondata
Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

Indsamling og anvendelse af persondata
Når du anvender vores webside/webshop, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller evt. levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig.
Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:
Gennemfører køb eller anvender NicksFotogrejs hjemmeside, tilmelder dig nyhedsmails, sender en forespørgsel, laver en reklamation eller har anden kontakt med os.
Når du gennemfører et køb på NicksFotogrejs webshop, indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer.
Når du bruger NicksFotogrejs hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi til statistik, analyse og forbedring af hjemmesiden, for at give dig som bruger en bedre oplevelse og/eller til annoncebrug på andre hjemmesider/apps som f.eks. Facebook og Google.
Tilmelder du dig personlige marketingmeddelelser på email, indsamler vi de oplysninger, som du selv måtte afgive ved tilmelding og/eller opdatering af din profil (navn og e-mailadresse).

Tredieparter
Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke til tredjeparter ud over det følgende (samt parterne angivet i starten af punkt 11):
• Tredjeparter som vi har samarbejde med om f.eks. statistik, markedsføring og kundeanmeldelser. Det gælder bl.a. Google Analytics og Facebook.

Opbevaring og sletning af persondata
Personoplysninger relateret til køb opbevares i 5 år efter købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager.
Personoplysninger som anvendes til at fremsende personlige marketingmeddelelser opbevares så længe, aftalen består og slettes umiddelbart herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig disse tjenester, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk.
Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på info@nicksfotogrej.dk.

Cookies (ja, her er de igen)
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus. Du kan til enhver tid ændre indstillingerne i din browser, såfremt du ikke accepterer cookies.

Klage
Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K eller på datatilsynet.dk.

Var det slemt? Nej, vel. Vi prøver at gøre alle vore kunder tilfredse, så hold dig ikke tilbage med at ringe eller skrive hvis der er en udfordring.

NicksFotogrej / PROMARK
v/Nick Krogh Keller
Administration (ikke lager): Søndre Bæktoften 6, 2680 Solrød Strand
Email salg@nicksfotogrej.dk, Tlf.nr. 28 30 80 88
CVR-nr. 33 19 07 51, Bank: Nordea 2344-0713 7221 11.